Miloša Bandića br. 16, Zemun, Beograd.
NAŠE USLUGE

Pruzamo vam uslugu preventivne i dijagnostičke mamografije, skener poslednje generacije, rendgen, ultrazvučnu dijagnostiku kao i kompletnu labortorijsku dijagnostiku.

Mamografija

Pouzdana metoda za otkrivanje malignih tumora dojki čak minimalnih dimenzija. Karcinom dojke je jedan od najčešćih oblika ove bolesti kod žena u Srbiji

CT Skener

Multislajsna kompjuterizovana tomografija, MSCT, MDCT, ili samo CT je najsavremeniji skener kojim se dobijaju vrlo precizni prikazi različitih organa i delova ljudskog tela.

Rendgen

RTG snimanje ili rendgen svih delova tela i organa. Neinvanzivna i bezbolna dijagnostička metoda za otkrivanje zapaljenskih bolesti organa, tumora, povreda i slično.

Ultrazvuk

Neinvanzivna i bezbedna metoda bez neželjenih efekta i zabeleženih rizika. Ultrazvučni aparati se koriste u svim granama medicine i jedna su od prvih metoda dijagnostifikovanja problema.

ANALIZA KRVI

Širok spektar analiza i to najsavremenijim metodama i aparatima i akreditovanoj laboratoriji vama na dohvat ruke. Nemojte čekati na skrining zdravlja.

Kardiologija

Kardiologija je oblast interne medicine koja izučava bolesti srca i krvnih sudova. Bavi se normalnom funkcionalnošću srca i odstpanjem od zdravog srca. 

Ortopedija
Ortopedija je grana medicine koja proučava, sprečava i leči bolesti, deformacije i povrede sistema za kretanje. Danas je ortopedija prevashodno hiruška struka zbog aktivnog, operativnog pristupa u terapiji mnogih stanja.
OSTALO

Stručno osoblje i ljubaznost su na prvom mestu! Obratite nas se za sva pitanja jer smo tu u službi vašeg zdravlja. Pozovite nas za sve informacije ili nedoumice koje imate.

ZAKAŽITE ODMAH
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.